Søg
 

Sæson menu

Primi | forret

– Bruschetta Burrata-

Special udgave  af mozzarella på ristet brød

Cherrytomat, salat & friske urter.

Secondi | Hovedret

– Fratelli Tagliata –

250g Skuldermørbrad, salat, kartofler & gorgonzolasauce.

Dolci | Dessert

– Citrus Panna Cotta-

Flødebudding med kumquatz kompot.

2 retter Kr. 325,- | 3 retter Kr. 375,-

Sæsonens menu vin

afstemt til menuen

2018 Ribo – Cabernet 14,0 %
Cantine Ricchi, Monzambano, Lombardiet

Cantina Ricchi,ligger i den naturskønne national park, Monzambano.
Familien, som består af 2 brødre og begges famillier er alle involveret .De er 5 generation på vingården.

Området byder på klimatiske betingelser, som på mange måder kan minde om Bordeaux i Frankrig.
Med den kølende effekt fra Gardasøens vand og til tider tågebanker, som er med til at holde temperaturen
i et passende niveau, er det her muligt at skabe vine med et internationalt præg.

Ribo er sammensat af Cabernet Franc & Cabernet Sauvignon.
Aromaer af Blomme, solbær, urter, vanilje og lakrids vælder op af glasset.
I munden er vine fyldig, varmende og mange af de ovenstående aromaer går igen.

Kr. 349,-

MÅNEDENS SPECIALS