Søg
 

Sæson menu

Primi | forret

– Mousse salmone –

Mousse af laks, fersk laks, spinat & citronsauce.

Secondi | Hovedret

– Costelette di agnello –

Lammekoteletter, kartoffel soufflé, spinat & lamme glaze.

Dolci | Dessert

– Dolci giorno –

Dagens dessert, spørg din tjener hvilken dessert kokken har udvalgt.

2 retter Kr. 325,- | 3 retter Kr. 375,-

Sæsonens menu vin

afstemt til menuen

– 2017 Chianti Classico Riserva 15,0 % –
Corbucci, Firenze, Toscana

Federica, som Corbucci’s indehaver hedder, er en passioneret mand, som elsker at arbejde med kraftigekoncentrerede vine. Denne Chianti er ikke en undtagelse. De 100 % sangiovese & 24 måneder på fransk egetræ fornægter sig ikke. Den er umådelig mørk og saftig. Både røde og sorte bær blander sig fint med de ristede noter fra egetræsfadet.

Kr. 399,-

MÅNEDENS SPECIALS