Søg
 

Om Fratelli

AUTENTISK ITALIENSK SIDEN 2017

Italiensk spisested i Kolding, Sønderborg og Haderslev med fokus på gode råvarer

Ristorante Fratelli er en italiensk restaurant og et pizzeria, som i 2019 åbnede deres anden restaurant. I september 2019 kunne det autentiske spisested i Kolding slå dørene op som lillebror til den første restaurant i Haderslev.

Vi oplevede, at mange gæster tog turen fra Kolding til Haderslev for at spise på restauranten. Derfor gav det rigtig god mening at åbne restaurant nummer to, da vi allerede havde haft indtrykket af, at efterspørgslen var til stede. Og placeringen var der ikke nogen tvivl om – det skulle være i Kolding.

Har du tidligere besøgt Ristorante Fratelli, vil du kunne kende de italienske smagstoner, som er karakteristisk for alt maden, der serveres. Vi serverer blandt andet delikate pizzaer, men måske ikke som du kender det fra et lokalt pizzeria. På vores spisested i Kolding – såvel som i Haderslev – spiller de gode råvarer hovedrollen.  Det vil du straks kunne smage, når du sætter tænderne i de tynde og sprøde bunde.

Udover pizza vil du også kunne finde frisklavet pasta på menuen samt andre klassiske italienske primi, secondi og dolci. Eksempelvis er carpaccio, parmaskinke, bresaola, risotto og panna cotta også at finde på menuen. Vi er derfor ikke bare et pizzeria – vi er et autentisk italiensk spisested, hvor du kan nyde en pizza og andre specialiteter, som sad du nede i Syditalien.

Vi glæder os til at byde dig indenfor til en stemningsfyldt aften på vores nyligt åbnet restaurant i Kolding, hvor den italienske autencitet er i højsædet.

Besøger du vores spisested i Haderslev, får du selvfølgelig den gode service, som du forhåbentlig altid har oplevet!

RISTORANTE FRATELLI

Skabt af to brødre med et kæmpe madhjerte

Ristorante Fratelli er en italiensk restaurant og et pizzeria, som er skabt af brødrene Armend og Labinot – og navnet er ikke tilfældigt.

Fratelli betyder nemlig ’brødre’ på italiensk, og de to var helt enige om, at det var dét, deres restaurant i Haderslev skulle hedde. Ristorante Fratelli er nemlig resultatet af de to brødres dedikation til hinanden, mangeårige erfaringer fra restaurationsbranchen og en fælles drøm om at åbne en autentisk, men nytænkende italiensk restaurant. I og med at der serveres flere italienske specialiteter, kan du forvente en mere variereret smagsoplevelse end på eksempelvis et pizzeria. Du kan dog stadig finde den klassiske pizza på vores menu – blot i en udgave, som er fuldstændig tro mod originalen.

Af den grund kan Ristorante Fratelli ikke sammenlignes med et hvilket som helst pizzeria i Kolding, i Haderslev eller andetsteds. Brødrene går meget op i at benytte de bedste råvarer, både lokale og italienske.

Fratelli’s egen sommelier på restauranterne i Haderslev og Kolding står for importen af de mange vine og sørger for at udvælge italienske producenter, som mestrer den hårfine smagsbalance. Dermed sikres en høj kvalitet.

Venlige og engagerede tjenere møder vores gæster med smil og guider dem med stor erfaring gennem menukortets udvalg af skønne italienske retter og håndplukkede, italienske vine.

Når brødrene arbejder sammen, sker der store ting…

HADERSLEV, KOLDING ELLER SØNDERBORG?

BESTIL BORD ELLER TAKEAWAY HURTIGT OG NEMT.