Søg
 

Sæson menu

Primi | forret

Burrata Gaspacho

Burrata, kold tomatsuppe og basilikum.

Secondi | Hovedret

Filetto di Manzo

Oksemørbrad, ristede kartofler og steaksauce.

Dolci | Dessert

Tiramisu

Mascarpone, espresso, kahlua og ladyfingers.

2 retter Kr. 325,- | 3 retter Kr. 375,-

Sæsonens menu vin

Nyhed hos Fratelli

2016 Tre Lustri

Ouvada DOCG 14,5 %

Ca del Bric, Monferrato, Piemonte.

Giuseppe’s Dolcetto. Druen er i mange år blevet misforstået, grundet navnet og er ikke som man skulle tro, en sød vin.

Tværtimod er frugtsyren tårnhøj, farven er mørk, smagen kan være en smule bitter og det udnytter Giuseppe.

Den gærede vin fadlagre i over 4 år. Dette får frugtsyrens styrke til at falde, ganske langsomt. Og erstatte de frugtmæssige aromaer, med jordnære elementer, så som skovbund, læder og ceder træ. Den kan på ingen måde sammenlignes med vine fra samme region, men vil i den grad overraske med sin mørke frugt  og alligevel udtørrende effekt, som om vi havde med en moden Barolo at gøre.

Den tager 5 år at lave. Meget længere end anerkendte topvine fra Piemonte.

Så det er en rebel, med karakter 🙂

Kr. 425,-

MÅNEDENS SPECIALS